Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die C’est la vie verwerkt van haar leden.

Indien u lid wordt van C’est la vie, of om een andere reden persoonsgegevens aan C’est la vie verstrekt, geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met deze privacyverklaring te verwerken.
Wij adviseren u om deze privacyverklaring door te lezen en te bewaren voor uw eigen administratie.

  1. Verantwoordelijke

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is
Vrouwenvereniging C’est la vie , KvK nummer:62088211
De secretaris is bereikbaar via info@cestlavie-woensdrecht .nl of via 0164-615343

2.Welke gegevens verwerkt C’est la vie en voor welk doel

2.1       In het kader van uw lidmaatschap worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:
a) voor- en achternaam
b) adresgegevens (eventueel postadres)
c) telefoonnummer(s),  e-mailadres

2.2       C’est la vie verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
a)  uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres worden gebruikt voor      contact over het lidmaatschap en de eventuele opzegging daarvan,voor de verstrekking van de door u aangevraagde informatie of het afhandelen van de van u verkregen informatie.
b)  uw naam, adresgegevens en e-mailadres worden gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en activiteiten van C’est la vie.

2.3       C’est la vie zal geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.

2.4       C’est la vie is op de hoogte van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens en zal u hierop wijzen en respecteren.

2.5     Foto’s van activiteiten van C’est la vie op onze website.

Voor opnamen die bedoeld zijn of gebruikt worden voor publicatie op onze eigen website wordt vooraf geen toestemming gevraagd aan onze leden. Als bestuur wegen wij altijd af of het plaatsen van foto’s gepast is. Als een lid bezwaar heeft  tegen het gebruik van beeldmateriaal, dient dit schriftelijk kenbaar gemaakt te worden bij het bestuur. Het materiaal wordt dan verwijderd.

Onze gastsprekers wordt toestemming gevraagd.

  1. Bewaartermijnen

C’est la vie verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens gedurende de duur van uw lidmaatschap tot maximaal een jaar na afloop van dit lidmaatschap. Aansluitend  worden de persoonsgegevens vernietigd.

  1. Beveiligingsmaatregelen en verwerkers

Ter bescherming van uw persoonsgegevens heeft C’est la vie passende technische en organisatorische maatregelen getroffen.

  1. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

5.1       Via de secretaris van C’est la vie kunt u een verzoek indienen om uw persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. C’est la vie  zal uw verzoek in behandeling nemen en u, binnen een maand na ontvangst hierover informeren.

5.2       Indien u bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kunt u eveneens contact opnemen met de secretaris.

5.3       Indien u klachten heeft over de wijze waarop C’est la vie uw persoonsgegevens verwerkt of uw verzoeken behandelt, kunt u contact opnemen met de secretaris.

5.4       Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacybeleid kunnen worden gericht aan onze secretaris  info@cestlavie-woensdrecht.nl

  1. Wijzigingen

Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website bekend gemaakt. Wij adviseren u om regelmatig het Privacybeleid te bekijken.